Logo Klinik Krop i Listed, Bornholm

Om

Mere om Klinik Krop

Klinik Krop i Listed på Bornholm blev grundlagt i 2010 af Hanne Gammelgaard Theilade.

Hanne Gammelgaard Theilade, Klinik KropLæs mere

Klinik Krop

Efter at have uddannet mig inden for Kranio Sakral Terapi og Rosenberg Teknik i 2009, startede jeg Klinik Krop i Listed i 2020 – og deltager siden løbende i kurser, workshops m.m.

Min holdning, er at smerte er kroppens råb om hjælp. Langt de fleste smerter har vi selv skabt via vores livsstil – brugen af kroppen til sport, vores arbejdsstillinger, den mad vi spiser og den stress vi udsætter os for. Og det vil sige at fortsætter vi vores sædvanlige livvstil, vil smerterne vende tilbage.
Min behandling er en kraftig håndsrækning til enten omlægning eller som smertekompensation for din livsstil – du vælger selv.

Det er aldrig for sent at starte.

Siden 2019 er jeg også certificeret hypnotisør/hypnoterapeut og kan tilbyde hypnoterapi mod angst, søvnløshed, fobier, afhængighed, tandlægeskræk mm.

Hanne Gammelgaard Theilade

Jeg er uddannet ernærings- og husholdningsøkonom på Suhrs Seminarium i 1996 og har herigennem en basal viden om kroppen og dens funktioner.

Undervisnings- og vejlederdelen herfra har jeg brugt i mit job som vejleder indenfor arbejdsmarkedsområdet.
I 10 år har jeg arbejdet med vejledning af ledige. Det har givet mig en solid erfaring i at arbejde med mennesker, som jeg nyder godt af i mit arbejde som behandler.

Jeg har desuden undervist i bl.a. ernæring, efterfødselsgymnastik og andet motion.

Succeshistorier 

Her kan du læse, hvordan mine klienter har taget imod en behandling i Klinik Krop med forskellige symptomer.

Et akut problem i skulderen kunne ikke afhjælpes med hverken muskel­af­slap­pende medi­cin eller be­døvelse. Derimod havde én kranio sakral behand­ling hjulpet rigtig meget. Og efter kun 4 be­hand­linger var min skulder hel­bredt.

Ines 40 år

I have been prac­ticing ath­letics before. Espe­cially from discus throw and bullet ath­letics, my shoulder has been da­maged and can sud­denly cause prob­lems. Only one treat­ment at Klinik Krop helped me to get rid of the shoul­der pain.

Christoph 37 år

Jeg havde en sovende arm i flere uger og fik så an­befalet Hannes kranio sakral terapi. Efter første be­hand­ling var ef­fekten mærk­bar og efter kun tre be­hand­linger var min arm helt nor­mal igen.

Anne 41 år

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram