Logo Klinik Krop i Listed, Bornholm
  • Kranio Sakral Terapi (KST)

    Et blidt alternativ til fysioterapi og kiropraktor

    Hanne Gammelgaard Theilade, Klinik Krop
  • Hypnoterapi - hypnose

    En blid terapi, som vil ændre vaner og mønstre fx fobier eller tandlægeskræk

Cookie- og privatlivspolitik

Introduktion

Når du besøger hjemmesiden klinikkrop.dk indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold på hjemmesiden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies (se vejledning). Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:
Google Analytics
KlikBook.dk
WordPress

Personoplysninger

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter Klinik Krops hjemmeside indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker fx ved tilgang af indhold, hvis du bestiller en tid, deltager i konkurrencer eller undersøgelser eller øvrig brug af services via websitet.

Klinik Krop indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden dine kontaktinformationer og info om de services, du booker hos Klinik Krop. Det vil typisk være i forbindelse med tidsbestilling eller ved at sende en besked via hjemmesiden.

Sikkerhed

Klinik Krop har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Når du giver samtykke til, at Klinik Krop må indsamle og anvende disse data, er det for, at vi kan yde den bedst mulige service. Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger, at registrere dine bestillinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som fx at fremsende oplysninger omkring en behandling. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@klinikkrop.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver

Hjemmesiden ejes og publiceres af:

Klinik Krop
CVR-nr.: 33339038
Hanne Gammelgaard Theilade
Hans Thygesensvej 5, Listed
3740 Svaneke
Tlf. 20 22 76 73
E-mail: info@klinikkrop.dk
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram