Logo Klinik Krop i Listed, Bornholm

Hypnoterapi - hypnose

En blid terapi, som vil ændre vaner og mønstre fx fobier eller tandlægeskræk

Vil du skabe forandringer i dit liv?

Hypnoterapi kan ændre tanke- og handlemønstre, så du fx slipper af med jalousi, angst eller fobier. Få hjælp til en bedre hverdag – og sæt dig selv fri.

Virkningsfuld – uden hokus pokus

Hypnoterapi hhv. hypnose er en dejlig blid terapi form og er velegnet til voksne, unge og børn, som kan bruges ved alle former for ønskede forandringer fx hvis du vil ændre vaner og mønstre.
Forskning viser, at det har god effekt ved en lang række fysiske lidelser og psykiske problemer. Så hvis du vil ændre dine vaner og mønstre, så er hypnoterapi en rigtig god og virkningsfuld metode. 
  • Hypnoterapi i Klinik Krop Listed
  • Hypnoterapi og hypnose, Klinik Krop Bornholm
  • Hypnoterapi og hypnose, Klinik Krop Bornholm
afhængighed
(af mennesker, stoffer, mad osv.)
lavt selvværd
fobier
eksamensangst
spiseforstyrrelse
skyldfølelse
bearbejde traumatiske oplevelser
lindring af smerter
søvnløshed
øge koncentration
stress
jalousi

Hvad er hypnose – og hvordan virker det?

For at forstå hypnose skal man skelne imellem hypnose og trance. Trance er en afslappet tilstand, den helt almindelige velkendte “halvsovning” et sted imellem vågen og søvn, mens hypnose er en række psykologiske teknikker, som kan udøves under trance.

Hypnose kan sjældent stå alene, hvis du skal opleve en varig forandring. Derfor består hypnoterapi af både hypnose og terapi.

Hypnose sker ved, at jeg guider dig i en afslappet tilstand (trance), og dernæst giver jeg dig positive forslag til din underbevidsthed alt afhængig af problemets karakter. Du er altså typisk helt til stede og kan høre det, der bliver sagt. Du kan bevæge dig, du kan tale, og du kan sågar afbryde hypnosen uden hjælp fra en hypnoseterapeut.

I trancetilstanden bliver din underbevidsthed mere vågen og opmærksom, og der er adgang til lagre i din hjerne, som bevidstheden normalt ikke har kontakt til. En person i trance har nemmere ved at modtage hjælp til at ændre tanke- og handlemønstre. Det er også muligt at opnå indsigt i sammenhænge, som den vågne hjerne ikke tillader adgang til.

Hypnoterapi kan kun ændre på det, klienten ønsker, der skal ændres på. Underbevidstheden lytter til det, som bliver sagt og vurderer om hypnotisørens forslag skal integreres eller forkastes. Hvis et rygestop ikke virker, er det fordi underbevidstheden ikke ønsker at stoppe med at ryge.

Jeg er certificeret hypnotisør/hypnoterapeut og uddannet hos Human Education Group læs mere på www.heg.dk.
Double-click to edit link text.
?

Mere om Kranio Sakral Terapi

Læs bl.a. mere om hvordan en behandling foregår, hvad den indebærer og hvor mange behandlinger der skal til.

Kranio Sakral Terapi, Klinik Krop Bornholm

Hvad er Kranio Sakral Terapi?

Kranio-Sakral Terapi (KST) er en blid, præcis og effektiv behandling, hvor terapeuten diagnostiserer klientens problematikker, og arbejder med kroppens egne ressourcer for at påvirke kroppen til selvhelbredelse.
Læs mere
Kranio Sakral Terapi, Klinik Krop Bornholm

Hvordan foregår en Kranio Sakral behandling?

Kranio Sakral behandlingen starter altid med en ca. 10 min. samtale og derefter starter selve behandlingen med de meget blide tryk på knoglerne i kraniet, ansigtet, rygsøjlen og korsbenet.
Læs mere
Kranio Sakral Terapi (KST), Klinik Krop

Hvor mange KST behandlinger skal der til?

Hvor mange behandlinger der skal til afhænger både af, hvor godt spændingerne sidder fast, og hvor dybdegående klienten vil arbejde med kroppen. For nogle klienter vil det være nok med en behandling...
Læs mere

Succeshistorier 

Her kan du læse, hvordan mine klienter har taget imod en behandling i Klinik Krop med forskellige symptomer.

Et akut problem i skulderen kunne ikke afhjælpes med hverken muskel­af­slap­pende medi­cin eller be­døvelse. Derimod havde én kranio sakral behand­ling hjulpet rigtig meget. Og efter kun 4 be­hand­linger var min skulder hel­bredt.

Ines 40 år

I have been prac­ticing ath­letics before. Espe­cially from discus throw and bullet ath­letics, my shoulder has been da­maged and can sud­denly cause prob­lems. Only one treat­ment at Klinik Krop helped me to get rid of the shoul­der pain.

Christoph 37 år

Jeg havde en sovende arm i flere uger og fik så an­befalet Hannes kranio sakral terapi. Efter første be­hand­ling var ef­fekten mærk­bar og efter kun tre be­hand­linger var min arm helt nor­mal igen.

Anne 41 år

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram